Parship Ontmoet alleenstaanden van 40 jaar en ouder op deze serieuze dating site

Uitstekend 9.8
Parship review

De hoogwaardige datingsite voor professionele singles op zoek naar een duurzame relatie.

Uitstekend 9.3
EliteDating review

Geen One-Night-Stands of Friends with benefits, maar vaste relaties voor hoger opgeleiden

Goed 8.7
E-matching review

Top 3 beste Singles HBO+

Deze website is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige content en vergelijkopties aan te bieden aan haar bezoekers. Wij beheren zelf géén datingsites, waardoor we onafhankelijker zijn dan de meeste dating-vergelijksites. Houd er wel rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie ontvangt van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie waarin de bedrijven (en/of hun diensten) worden gepresenteerd, maar over het algemeen van vergelijkbare hoogte, waardoor het redelijkerwijs weinig invloed kan hebben op de beoordeling/score die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening, consumenten ervaringen en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

1
Parship logo
Parship

Parship is in de eerste plaats een van de beste datingsites, maar het is ook de specialist in daten voor een serieuze relatie. Met Parship maakt u de keuze voor de veeleisende ontmoeting, tussen beschaafde mensen, vaak rijk, op zoek naar een serieuze relatie. Inderdaad, Parship biedt u serieuze ontmoetingen tussen mannen en vrouwen uit uw regio aan op basis van vooral een affiniteitstest.

Uitstekend 9.8
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 934 mensen in de afgelopen 30 dagen

9.8
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

8.0
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

8.3
Kenmerken & voordelen

Product review

9.7
Parship reviews
Ideale leeftijd 30 - 55
Inschrijvingen 325.000
Man / Vrouw ratio 48 / 52
Creditsysteem Nee
Gratis inschrijving Ja
2
EliteDating logo
EliteDating

EliteDating is een uitstekende ontmoetingsplaats, waarvan de specificiteit gebaseerd is op ontmoetingen door affiniteit. De dienst is vooral gericht op alleenstaanden van meer dan 30 jaar oud en van superieure categorie professionele singles, en is vooral bedoeld voor diegenen die een serieuze verbintenis willen aangaan met gelijkgestemde.

Uitstekend 9.3
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 934 mensen in de afgelopen 30 dagen

9.8
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

8.0
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

8.3
Kenmerken & voordelen

Product review

9.7
EliteDating reviews
Ideale leeftijd 25+
Inschrijvingen 210.000
Man / Vrouw ratio 54 / 46
Creditsysteem Nee
Gratis inschrijving Ja
3
E-matching logo
E-matching

E-matching is een zeer ervaren dating site voor hoger opgeleide singles. Dit is al jaren de plek waar hbo'ers en academici die echt op zoek zijn naar een duurzame vaste relatie hun partner vinden. Zowel voor hetero's als gay of lesbische singles. Je bepaalt hier zelf hoe breed of hoe smal je zoekt en met wie je wel of geen contact wil maken. Ben je opzoek naar een duurzame relatie met een gelijkgestemde? Dan is een gratis aanmelding op e-matching zeker geen slecht idee, dan heb je direct overzicht over alle profielen. Bovendien mogen nieuwe gebruikers nu 1 week onbeperkt gratis daten, waardoor je zelf het initiatief kan nemen tot contact, daarna kun je met je gratis account altijd kosteloos reageren op berichten.

Goed 8.7
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 934 mensen in de afgelopen 30 dagen

9.8
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

8.0
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

8.3
Kenmerken & voordelen

Product review

9.7
E-matching reviews
Ideale leeftijd -
Inschrijvingen -
Man / Vrouw ratio -
Creditsysteem -
Gratis inschrijving -
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • SSL Secured
  • McAfee Secured
  • Norton Secured

TopDatingServices.com is designed to help users make confident online decisions. Featuring useful information, honest reviews and exclusive promotions on a wide range of dating apps. Certain details, including but not limited to prices and special offers, are provided to us directly by our partners and are dynamic and subject to change at any time without notice. All information on our website is based on years of expertise, brand reputation research and tracking of consumer experiences. The information we share is not legal and therefore we cannot make any predictions.

Topdatingservices.com